فریز نان

فریز نان

         درکنارتو


فریزنان را باید زمانی که تازه است شروع کرد البته این به آن معنانیست که نان را سرد نکنید.اگر نان به صورت گرم فریز

شود به دلیل تعریق،رطوبت موجود در نان، محفظه آن حالت خیس

به خود می گیرد و محیطی مناسب برای رشد کپک ایجاد می کند.

وقتی نان را در کییسه می گذارید باید هوای موجود در کیسه را بگیرید تااز بیات شده وتشکیل کریستال های یخ جلوگیری کنید.

نان را می توان سه تا چهار ماه درفریزر نگهداری کرد ودراین مدت ارزش غذایی نان از بین نمی رود.

دو روش برای از انجماد خارج کدن نان وجود دارد؛آن را در درجه حرارت اتاق قرار دهید یا از مایکروفر استفاده کنید.

در دمای اتاق حداقل یک ساعت باید صبر کنید تا نان از انجماد در بیاید اما در مایکروفر درحد چند دقیقه یخ زدایی کافی است.از مجله سیب سبز

تعداد بازید: 1432     تاریخ ثبت: 1394/01/10

پیشنهاد ما به شما