خورش فسنجان با پسته

خورش فسنجان با پسته

درکنارتو

غذای سنتی رفسنجان

درقابلمه ی روی حرارت روغن ریخته وبعد 1ع پیاز بزرگ نگینی را اضافه کنید وبعد بلافاصله 500گرم مرغ با استخوان تکه

بزرگ یا گوشت گردقلقلی شده اضافه کنید،1ق زرچوبه ،200گرم مغز پسته خردکرده وروغن آن خارج شده)را اضافه کنید

و10دقیقه با هم سرخ کنید درب ظرف را گذاشته وبعد از نیم ساعت 3ق رب انار،1ق شکر،1پ کوچک زعفران دم کرده وکمی

فلفل سیاه ،کمی نمک اضافه ،1لیترآب اضافه ودرب ظرف بگذارید.سروکنید.نوش جان


 سپاس از شما بیننده ی عزیز اگه نظری دارید و یا دستورآشپزی دارید درقسمت پیام ها بنویسید خوشحال میشم 


تعداد بازید: 1344     تاریخ ثبت: 1394/02/01

پیشنهاد ما به شما