قارچ ها و روش نگهداری آن
قارچ تازه ،سفید ورنگ آن روشن وشفاف وکلاهک آن بسته است.
قارچ را به اندازه مصرف بخرید زیرا در یخچال تغییر شکل میدهد و زود پیر می شود.
برای نگهداری قارچ ها آن ها را درون پاکت کاغذی یا لای روزنامه بپیچید ودریخچال بگذارید تا رطوبت یخچال درآن نفوذ نکند و تازه بماند وبوی مواد دیگر
یخچال را نگیرد .
از شستن تمام قارچ های تهیه شده خودداری کنید .فقط به اندازه مصرف تان شسته و بقیه را بدون شستشو نگهداری کنید تا تازه تر بماند.
برای این که قارچ د رحین سرخ کردن سیاه نشود و از جلوه آن کم نشود چند قطره آب لیمو ترش روی آن بریزید .سپس حرارت زیر ظرف را زیاد کرده
وبرای چند دقیقه قارچ ها را در روغن تفت دهید.