بستنی یخی هندوانه ای
طرز تهیه بستنی یخی هندوانه ای:
مواد لازم :
4 فنجان هندوانه (بدون هسته)
1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
1 قاشق غذاخوری عسل (دلخواه)
طرز تهیه
1. هندوانه، آب لیمو و در صورت نیاز عسل را در مخلوط کن خوب مخلوط کنید (یا ابتدا در آب میوه گیری هندوانه را میکس کرده و بعد آن را با آب لیمو و عسل مخلوط نمایید). مخلوط را از یک صافی مناسب عبور دهید و قطعات باقی مانده ی هندوانه را با انتهای قاشق فشار دهید تا از حداکثر آب آن استفاده شود.
2. آب میوه را با دقت در قالب بستنی یخی ریخته و آن را در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. اگر از چوب بستنی استفاده می کنید، زمانی که بستنی ها نیمه یخ زده هستند آن را داخل قالب قرار دهید.