🌮 پودینگ_گوشت🌮
✨http://www.darkenareto.ir✨
یک غذای خوب و مجلسی است که هم می توانید برای یک شام دونفره با همسرتان آن را تهیه کنید و هم می توانید در یک مهمانی رسمی مثلا وقتی برای اولین بار خانواده خودتان و همسرتان را بعد از عروسی به خانه تان دعوت می کنید، سر میز غذا برده و همه را به تحسین وادارید. شک نکنید که همه مهمان ها از شما روش تهیه آن را خواهند پرسید.😍👍
🌮مواد لازم:.گوشت چرخ کرده: 400گرم.تخم مرغ: چهار عدد.سیر: دوحبه.پیاز: یک عدد بزرگ.خلال پسته: 30گرم.آرد سوخاری: 100گرم
شوید: 50گرم.کره نرم شده: 50گرم.فلفل دلمه ای: 100گرم.شیر: 100میلی لیتر.پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ پودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری
✍️دستور تهیه:
ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفل دلمه ای را هم ریز خرد می کنیم. در کاسه ای بزرگ تمامی مواد به جز تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و چنگ می زنیم. سپس زرده های تخم مرغ را داخل مایه می ریزیم و ورز می دهیم تا مخلوط شوند. سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای دیگر با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده ها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا مایه یکدست شود. قالب مورد نظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده ایم، می گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم؛ می پزیم. پودینگ را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با سس سالسا سرو می کنیم. ممکن است بخواهیم اطراف پودینگ را با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنیم. در این صورت به مقدار لازم سیب زمینی سرخ شده، تهیه کرده و دور تا دور سینی می چینیم.
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀✨🌹