😋كباب ترکی 😋
🥀http://www.darkenareto.ir🥀
مواد اولیه : برای 5 نفر
گوشت نیم كیلو (چرخ كرده و قلوه گاه گوسفندی)
پیاز2عدد
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
میخك 1عدد
جعفری 1چهارم پیمانه (ساطوری شده)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
كره به میزان لازم مواد سس :
روغن زیتون 4قاشق سوپخوری
پیاز1سوم پیمانه (نگینی شده)
گوجه فرنگی1ونیم پیمانه (نگینی شده)
فلفل دلمه ای نصف پیمانه (نگینی شده)
آب نصف پیمانه
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
شكر 2قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا گوشت را دو بار چرخکرده و به همراه نمک و فلفل به خوبی ورز میدهیم پیاز را رنده زده و آب آن را خالی میكنیم و به همراه زردچوبه ،دارچین، میخک پودر شده و جعفری به گوشت افزوده و خوب مخلوط میکنیم. مواد گوشتی را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم.بعد از گذشت زمان آنها را خارج كرده و دوباره ورز میدهیم .مقداری كره درون تابه داغ میكنیم و كباب ها را به شكل كتلت یا شكل دلخواه درون آن سرخ میكنیم.
طرز تهیه سس
روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار داده، سپس پیازنگینی شده ، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را درون آن میریزیم و به مدت پنج دقیقه به خوبی تفت میدهیم. نمک، فلفل و شکر را نیز به بقیه مواد سس اضافه کرده و در آخر آب را نیز افزوده و اجازه میدهیم تا مواد جوشیده و جا بیفتد.
نكات:
1)اگر دوست دارید شكر را از مواد سس حذف كرده و به جای آن از آبلیمو استفاده كنید.
2)این غذا را هم با نان میتوانید سرو كنید هم با پلو ولی سرو آن با پلو نیازمند یی مخصوص نیست.
3)بهتر است مواد گوشتی را از شب قبل درون یخچال قرار دهید تا به خوبی استراحت كنند و وا نروند.