کیک هویج وگردو با دارچین
درکنارتو
کیک هویج وگردو با دارچین
طرز تهیه:
برای تهیه کیک ابتدا تخم مرغ(4 ع) ،شکر(1پ)و
وانیل(8/1) را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند.سپس روغن مایع(4/3) را
اضافه میکنیم.
آرد(1پ و4/3) ،دارچین(2ق چ) ،بکینگ پودر(1و2/1)ونمک
(8/1ق چ )را با هم الک می کنیم وکم کم به تخم مرغ اضافه میکنیم.
درمرحله آخرهویج رنده شده(2پ) و گردوی خرد شده(2/1)
را به
مخلوط کیک هویج اضافه میکنیم.بالیسک مواد را به صورت دورانی
باهم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
کف قالب را از قبل چرب وآرد پاشی می کنیم ومایه
کیک هویج را در قالب میریزیم وسپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت
180درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 45دقیقه
قرار میدهیم .(در فرهای مختلف مدت زمان متفاوت است) اواخر پخت کیک ی
یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد
به آن نچسبد کیک آماده است.بعد از پخت از فر خارج کنید و بگذارید خنک
شود بعد از قالب خارج کنید می توانید برای تزئین
از خامه استفاده کنید.
منبع :آراد جوان