کرپ لبو

کرپ لبو
darkenareto

  آماده شده برای 5 نفر

  زمان لازم برای آماده سازی 60 دقیقه

  زمان لازم برای پخت 30 دقیقه


💁🏻چى لازم دارم؟!
1 - آرد  1 لیوان
2 - آرد  1 لیوان
3 - نمک (به مقدار لازم) 
4 - فلفل قرمز (به مقدار لازم) 
5 - آب (سرد)  1 لیوان
6 - لبو (پخته شده . متوسط)  1/2 عدد
7 - کره (ذوب شده)  1 قاشق مربا خوری
8 - پودر سیر  1/4 قاشق چای خوری
9 - رنگ خوراکی (در صورت دلخواه) 
10 - روغن (به میزان لازم) 
11 - پیاز (متوسط)  1 عدد
12 - گوشت چرخ کرده  300 گرم
13 - جعفری (خرد شده)  100 گرم
14 - پیازچه (به تعداد کرپ ها

💁🏻چطورى درست كنم؟!

1-  ابتدا لبو را بخارپز کرده و با یک لیوان آب بلندر میکنیم تا پوره رقیق شود.و بعد از صافی رد کرده تا یکدست شود.

2- آرد را در ظرفی گودی ریخته و آب لبو را که یک لیوان است به آرد اضافه  میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا کاملا یکدست شود و گلوله نداشته باشد.

 3- تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ با همزن کاملا میزنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود.

4- سپس نمک و فلفل قرمز و پودر سیر را هم اضافه میکنیم.

5- کره را هم ذوب کرده و به مواد اضافه میکنیم.

6- اگر حس کردید رنگ کرپ کم رنگ است میتوانید یک یا دو قطره رنگ خوراکی اضافه کنید.

7-تابه کرپ را با برس چرب کرده فقط برای بار اول چرب میکنیم.

8- با یک ملاقه متوسط از مواد کرپ وسط تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا به طور یک دست مواد به ضخامت 2 تا 3متر کف تابه پهن بشود. حرارت تابه تا پایان کار ملایم باشد.

9- زمانی که متوجه شدید لبه های کرپ از تابه جدا شد با کمک کفگیر مناسب یک لبه کرپ را بلند کنید و برگردانید و 1 تا 2 دقیقه برای هر طرف حرارت لازم است کرپ را بعد آماده شدن روی بشقاب قار داده تا کمی از حرارت بیفتد.

10-پیاز را خرد کرده با کمی روغن تفت داده گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کاملا تفت دهید نمک زردچوبه و فلفل اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم تا گوشت بپزد و سرخ شود.

11- بعد از خنک شدن اگر دور کرپ ها خشک بود با قیچی گرفته و از مواد گوشتی وسط کرپ قرار داده و کمی جعفری خرد شده روی آن ریخته و به شکل لقمه بقچه ای  در بیاورید و با کمک یک ساقه پیازچه لقمه ها را ثابت نگه دارید و گره بزنید دقت کنید که پیازچه ها پاره نشود .

 نوش جان❤️
عكس و دستور هنر خانم زهرا حامدزاده عزيز🌹.

تعداد بازید: 1369     تاریخ ثبت: 1394/10/03

پیشنهاد ما به شما