خورش کنگر
درکنارتو
کنگرپاک کرده :500گرم.
نعنا و جعفری 1کیلو.
روغن مایع: مه میزان لازم.
گوشت گوساله یا گوسفند 500گرم .
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم.
زرد چوبه :1قاشق چایخوری.
پیاز متوسط :1کیلو .
آب :3الی 4لیوان.
آبغوره یا آب نارنج : 1/2پیمانه.
طرزتهیه:
پیاز را خلال کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت خردکرده را باپیاز سرخ کنید و بعد نمک ،زرد چوبه و فلفل را ریخته کمی تفت دهید . بعد روی مواد
آب را اضافه کرده و بگذارید تا با حرارت کم بپزد.
کنگر را پاک کرده و به اندازه ی دلخواه (حدود 2 بند انگشت) خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود
سپس کنگر سرخ شده را همراه گوشت بپزید . ( کنگر از کرفس دیرتر می پزد به همین دلیل کنگر را در اوایل پخت گشت می ریزیم .
اواسط پخت گوشت ،نعنا و جعفری خرد شده را سرخ کرده و به خورش اضافه می کنیم ، بعد از پختن گوشت ، چاشنی ( آبغوره یا آب نارنج ) را اضافه می کنیم .
بعد از ریختن چاشنی نیم ساعت با حرارت کم اجازه می دهیم تا چاشنی به خورد خورش برود و جا بیفتد. نوش جان