خورش کنگر

خورش کنگر درکنارتو

کنگرپاک کرده :500گرم.

نعنا و جعفری 1کیلو.

روغن مایع: مه میزان لازم.

گوشت گوساله یا گوسفند 500گرم .

نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم.

زرد چوبه :1قاشق چایخوری.

پیاز متوسط :1کیلو .

آب :3الی 4لیوان.

 آبغوره یا آب نارنج : 1/2پیمانه.

طرزتهیه:

پیاز را خلال کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت خردکرده را باپیاز سرخ کنید و بعد نمک ،زرد چوبه و فلفل را ریخته کمی تفت دهید . بعد روی مواد 

آب را اضافه کرده و بگذارید تا با حرارت کم بپزد.

کنگر را پاک کرده و به اندازه ی دلخواه (حدود 2 بند انگشت) خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود

سپس کنگر سرخ شده را همراه گوشت بپزید . ( کنگر از کرفس دیرتر می پزد به همین دلیل کنگر را در اوایل پخت گشت می ریزیم . 

اواسط پخت گوشت ،نعنا و جعفری خرد شده را سرخ کرده و به خورش اضافه می کنیم ، بعد از پختن گوشت ، چاشنی ( آبغوره یا آب نارنج ) را اضافه می کنیم .

بعد از ریختن چاشنی نیم ساعت با حرارت کم اجازه می دهیم تا چاشنی به خورد خورش برود و جا بیفتد. نوش جان

تعداد بازید: 1107     تاریخ ثبت: 1394/06/24

پیشنهاد ما به شما